Om oss

Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi utvikler morgendagens medier gjennom historiefortelling og digital innovasjon. Egmont er en stiftelse, og vi bruker av vårt overskudd til å hjelpe barn og unge.

NOK 1199m

Omsetning i 2018

NOK 121m

EBITDA i 2018

NOK 166m

Resultat før skatt i 2018

Lesertall

I et krevende marked for printmedier har våre merkevarer en imponerende stabilitet med 25 millioner solgte blader og magasiner i 2018. I vår viktigste målgruppe Voksen har våre blader og magasiner hele 2,3 mill lesere. Hjemmet er Norges største ukeblad med et ukentlig opplag på 134.000 solgte blader, og mer enn 443.000 lesere.

Kommersiell strategi

Print er fortsatt en viktig og effektiv kanal som treffer målgruppen på en unik måte. I tillegg er Influencer, blogg, content og event viktige byggesteiner i vår kommersielle strategi. Blogg.no er Norges største breddenettsted for unge kvinner. Foreldre.no når omtrent alle norske foreldre og PEOPLE har på kort tid etablert en knallsterk markedsposisjon, og leverer innsiktsbasert og målbart influencer-innhold både online og offline.

Bli kjent med PEOPLE

Ledergruppen i Egmont Publishing

Nina Vesterby

CEO/Administrerende direktør

Email:

linkedin

Martine Lunder Brenne

Ansvarlig redaktør/direktør Ung

Morten Danielsen

Kommersiell direktør

Email:

Kjell Frostrud Johnsen

Ansvarlig redaktør/direktør KIds

Email:

Elsabeth Lund-Andersen

Ansvarlig redaktør/direktør Voksen

Email:

Anne Mari Nordbø

Økonomidirektør/CFO

Email:

Axel Walø

Operasjonell direktør

Email:

Charlotte Pedersen

Direktør Transformasjon/CTO

Email:

Våre Verdier

Romslig
Pasjonert
Ambisiøs

Romslig

Virksomheten vår kan formidle all verdens fortellinger i alle tenkelige medier. Denne romsligheten favner også en åpenhet overfor alt nytt og gir plass til mange forskjellige kulturer og personligheter.

Pasjonert

Vi tar hjertet med på jobb. Vi brenner for fortellinger. For å skape og formidle dem best mulig til flest mulige. Denne pasjon er kjernepunktet i alt vi gjør.

Ambisiøs

Vi er en kommersiell virksomhet. Vi er her for å skape resultater. Både på bunnlinjen og i medieverdenen. Vi er ambisiøse i våre mål og den måten vi gjennomfører dem på. Vår lyst til å vinne er større enn vår frykt for å tape.