Kong kortbukse

Møt en liten konge som er helt konge!

Edwin er nemlig ikke en hvilken som helst gutt. Han er konge, med trone, egen rustning og et slott fullt av hemmelige ganger og alt som er kult! Forresten, den fæleste, ondeste personen i universet bor like ved. Men det kan vel ikke føre til et nervepirrende eventyr fullt av action, sjokolade og glefsende krokodiller ... Eller?  

Bokserien er skrevet av Andy Riley. Riley er en britisk komiker som har skrevet manus til situasjonskomedier for BBC og står bak boksuksessen The suicide bunnies, Selvmordskaninene på norsk. Du får garantert vekket lattermusklene i Kong kortbukse-serien!

Bøkene er oversatt og satt av Hans-Ivar Stordal. 

"Kong Kortbukse - og den onde keiseren" er en særdeles morsom barnebok. Fylt til randen med både fortellerglede og scener som er genuint morsomme. Historien er fortalt med oppfinnsomhet og Edwin og hans blandede skare av hjelpere er beskrevet med varme og livlighet.
–  
Fra bokbloggen heartartpaintingandlyrics

Bestill herFølg oss på Instagram

Kong Kortbukse bok 2: Edwin er ikke en vanlig gutt. Han er en konge med en trone, han eier sin egen rustning, og et stort slott med hemmelige ganger og alt. Når nyheten om at et stort og fryktinngytende monster er på vei til Kong Edwin, skjønner han at han må kjempe mot det. Det samme vil Keiser Fuskesen, og han har definitivt ikke en bedre og mer snikete plan for monsteret. Absolutt ikke. 

Det skjer noe rart i Edwinland i bok 3 av Kong Kortbukse. Den onde keiser Fuskesen er blitt snill. Han smiler til innbyggerne sine og han lager dukker til alle i Edwinland. Planlegger han noe slemt? Mens sannsynlig! Men hva kan det være? 

Se utdrag fra bok 2 her: