Nordlys

Bli med på en reise til det eventyrlige Norge!

Malin Falchs debut-tegneserie vant både Arks barnebokpris og Pondus-prisen i 2018!
Bokserien Nordlys er en portalfantasy med røtter i norsk folketro. 

Sammen med Sonja kan du bli med på en reise til det eventyrlige Norge. Sonja får en natt besøk av en fremmed gutt, som likevel virker merkelig kjent. Han er fra et magisk rike, og han tar henne med dit. 

De reiser på nordlyset og kommer til et Norge som ikke er likt noe vi ser til daglig, men som likevel finnes i alle som har sett nettopp nordlyset. 

Som første tegneserie for barn er Nordlys bok 1 nå pensum på lærerutdanningen i Høyskolen i Østfold. 

Facebook.
 

Bestill herBla i Nordlys bok 2 her

I andre bok av Nordlys-sagene har 14 år gamle Sonja reist med trollgutten Espen til et magisk sted kalt Jotundalen.
En vakker dal hentet rett fra eventyrene med troll og snakkende dyr. Men her bor også vikinger og de allierer seg med folk som kan magi for å sette en stopper for Espen.
Derfor blir ikke Sonjas eventyr helt som hun hadde forventet siden hun blir fanget i en dødelig konflikt mellom troll, vikinger og det magiske fjellfolket.

Serieskaper Malin Falch (f. 1993) kommer fra Trondheim. Hun tok sin utdannelse i San Fransisco på det prestisjetunge Academy of Art University.
Der vant hun tre studentpriser, for beste design, beste animasjon og beste bakgrunnsdesign. Falch har tidligere jobbet for spilldesignselskapet Zynga Inc., men sa opp jobben for å flytte til Norge og jobbe med Nordlys-serien.

Bjørnar - en fortelling fra Nordlys, kommer i butikkene den 13 september. 

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374