Den magiske tid

Den magiske tid
La deg henføre til en magisk tid! For her er en ny bokserie fra Cressida Cowell, forfatteren bak Dragetreneren!

Handlingen utspiller seg i et mystisk univers, der trolling, heksing og magi har hver sine tilhengere, og onde og gode krefter kolliderer. I første bind blir vi introdusert for to unge hovedpersoner. Xar er trollmannssønnen som ikke kan trylle, men gjør hva som helst, inkludert ganske dumme ting, for å få det til. 

Ønske er krigerjenta mer opptatt av å bli elsket enn å krige. De to utilpasse heltene braker sammen, men finner forhåpentligvis ut at de må samarbeide mot en langt større fare enn eget selvbilde, når Heksekongen våkner - som er både tittelen og den nerveprirrende avslutningen på første bok. Cressida Cowell skapte boksuksessen Dragetreneren som er blitt både TV-serie og film, og gitt ut i over 30 land. Nå er hun tilbake med en ny bokserie, Den magiske tid, også den heftig illustrert av forfatteren selv.

Språket er vesentlig i Den magiske tid, blomstrende, oppfinnsomt og humoristisk. Iselin Røsjø Evensen har oversatt og gitt figurene treffende norske navn. Håndtegnede lydord, og gjengivelser av gamle bøker og tekster skaper en helt spesiell visuell stemning.

Bestill her